EmailFacebookLinkedIn

Startpagina

BROOD, DAAR ZIT DAGELIJKS WAT IN.

Bakkerij Visser, 24/7 dagvers brood, dag in dag uit. Al meer dan 100 jaar bakken wij als echt familiebedrijf tientallen soorten dagvers brood, die wij leveren aan Jumbo supermarkten en andere afnemers. Medewerkers bij Bakkerij Visser voelen zich één grote familie, zijn trots op ‘hun’ bedrijf, stralen dat uit en het belangrijkste; “ze geven het door.”

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten grootbrood als wit, volkoren, tarwe en kleinbrood als bolletjes, puntjes, mini bolletjes en krokantjes. Daarnaast maken we seizoensproducten als stollen en oliebollen. 

Bakkerij Visser innoveert in nieuwe afbakmethodes als ‘bake-off’ en ontwikkelt duurzame productielijnen. We spelen in op behoeftes van nu met bijvoorbeeld vezelrijk en glutenvrij brood. Bakkerij Visser maakt deel uit van de Bake Five groep, een coöperatie van 6 zelfstandige industriële bakkerijen in Nederland.

Onze producten

Dagelijks produceren wij tientallen soorten dagvers brood. Onze 2 productielijnen draaien 7 dagen per week, 24 uur per dag. Meer dan 300.000 broden per week vinden via de supermarkten hun weg naar vele gezinnen. We onderscheiden hierin; grootbrood, kleinbrood (ook in bake-off) en seizoensartikelen. In 1919 gestart als ambachtelijke broodbakker in Alphen aan den Rijn. Het ambacht heeft ons groot gemaakt. De receptuur, samenstelling en bakwijze kenmerken onze producten. Met grondstoffen van uitzonderlijke kwaliteit blijven we het ambacht hoog in ons vaandel houden, dag in dag uit. Zoals Siem Visser in 1919 begon.

 

 

Klik op de link voor meer informatie over onze uitbreiding.

 

Onze visie:

 

Onze missie: